Wij kunnen je de heerlijke wijnen en gerechten laten proeven welke Georgië te bieden heeft. Maar er is uiteraard maar één manier waarop je Georgië echt kunt leren en kennen en ervaren: in Georgië zelf!
Helaas is Georgië op eigen houtje ontdekken nog een uitdagende onderneming. Als je de Russische of Georgische taal niet goed kent, zijn er toch (nog) best veel obstakels, wat erg jammer is natuurlijk.

Gelukkig is er dan TikaTours, een reisorganisator met Georgische achtergrond, maar gevestigd in Nederland. Zij begrijpen welke comfortstandaarden wij zoeken wanneer we op vakantie zijn, maar weten ook als geen ander welke plekjes je in Georgië echt gezien moet hebben!

Wat is er te beleven?

Als vakantieland is Georgië een schitterend land als je houdt van historie, cultuur, lekker eten en drinken. Er zijn enorm veel historische objecten en plaatsen te ontdekken en het land kent geweldige dans en zangtalenten. En het leuke hiervan is dat het voor veel mensen vaak allemaal nieuw is. Het ijzeren gordijn heeft een prachtig land voor decennia onbereikbaar gehouden voor Europeanen. Nu vlieg je in een rechtstreekse vlucht in ca. 4,5 uur naar een land wat een ware ontdekkingsreis is!

PAKETTEN VAN TIKA TOURS

TikaTours biedt een zeer gevarieerde selectie aan tours. Of je nu graag wilt skiën (wat ook heel goed kan in Georgië!), een avontuurlijk programma wilt of graag historische locaties wilt bezichtigen. Het kan allemaal, en Georgië heeft het!

Wij hebben als voorbeeld een tweetal pakketten voor uw opgenomen op de website om eens lekker door te lezen. Mocht je meer keuzes willen, neem dan even een kijkje op Tika Tours.

GA naar Tika Tours

7-DAAGSE TOUR DOOR GEORGIË

Ontdek alle mooie stedelijke plekjes van Georgië. De hoofdstad Tbilisi waar de architectuur je door een tijdreis meeneemt; Mtskheta (de oude hoofdstad van Georgië) waar een prachtige kerk de strijd om cultuurbehoud van Georgië laat zien om vervolgens naar het prachtige Kazbegi (aan de voet van de Caucasus) en het romantische Signaghi te gaan. Dit is een prachtige rondreis met fijne comfort, lekker eten en drinken en een dosis historie welke je altijd bij zal blijven.

Lees verder
Alaverdi Bichunebi | Ghvino.nl
Kazbegi gergetis sameba | Ghvino.nl

14 DAAGSE TOUR VAN GEORGIË, ARMENIË EN AZERBEIDZJAN

Volg eeuwenoude voetstappen, van de oevers van de Kaspische Zee tot de stijgende toppen van de Kaukasus. Elk land heeft een unieke cultuur, geschiedenis en tradities, van de legendarische landingsplaats van de ark van Noach tot kloosters die gevaarlijk zijn neergestreken op bergtoppen, de beroemde wijngaarden van Georgië en de sterke Perzische invloed van Azerbeidzjan. Deze drie Kaukasuslanden hebben een schat aan historische schatten, onuitwisbare landschappen en eindeloze mogelijkheden voor avontuur.

Lees verder