Reizen naar Georgië

Wij kunnen je de heerlijke wijnen en gerechten laten proeven welke Georgië te bieden heeft. Maar er is uiteraard maar één manier waarop je Georgië echt kunt leren en kennen en ervaren: in Georgië zelf!
Helaas is Georgië op eigen houtje ontdekken nog een uitdagende onderneming. Als je de Russische of Georgische taal niet goed kent, zijn er toch (nog) best veel obstakels, wat erg jammer is natuurlijk.

Om deze reden hebben we samen met onze partners van Travel2Georgia een aantal pakketten samengesteld waarbij je Georgië voor een aantrekkelijke prijs kunt leren kennen. We konden het natuurlijk niet laten om hierbij ook een element van wijndrinken in te betrekken. Maar het zou ook heel gek zijn om naar Georgië af te reizen om vervolgens geen wijn te drinken. Dat is net zo raar als op skivakantie naar Oostenrijk te gaan zonder te gaan skiën!

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van deze pakketten, gebruik dan onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk met u contact op.

Wat is er te beleven?

Als vakantieland is Georgië een schitterend land als je houdt van historie, cultuur, lekker eten en drinken. Er zijn enorm veel historische objecten en plaatsen te ontdekken en het land kent geweldige dans en zangtalenten. En het leuke hiervan is dat het voor veel mensen vaak allemaal nieuw is. Het ijzeren gordijn heeft een prachtig land voor decennia onbereikbaar gehouden voor Europeanen. Nu vlieg je in ca. 4,5 uur naar een land wat een ware ontdekkingsreis is!

Pakketten

Samen met Travel2Georgia bieden we in totaal een 3-tal verschillende pakketten aan. De eerste twee pakketten kunnen wij inmiddels met trots beschikbaar stellen, de derde komt er binnenkort aan:

Reispakket 1

Wijn en Liefde

Minimum aantal deelnemers: 2
Minimum totale groep voor doorgang: 6
Periode: gehele jaar
Duur: 7 dagen (6 nachten)

€ 450,- per persoon

Reispakket 2

Wijn en Avontuur

Minimum aantal deelnemers: 2
Minimum totale groep voor doorgang: 6
Periode: April – Oktober
Duur: 7 dagen (6 nachten)

€ 465,- per persoon

Reispakket 3

Op grote hoogtes

Minimum aantal deelnemers: 2
Minimum totale groep voor doorgang: 8
Periode: Oktober – December
Duur: 8 dagen (7 nachten)

€ 435,- per persoon

wat hebben we nodig?

Gewenste reis details

Heeft u interesse in een van onze reis-pakketten? Gebruik dan ons contactformulier om ons een mailtje te sturen.
Als u hierbij de volgende informatie kunt aanleveren, kunnen wij alvast de mogelijkheden bekijken:

  • Gewenste vertrekdatum
  • Het gewenste reispakket
  • Aantal personen
  • Uw contact voorkeur (telefoon/e-mail)
  • Eventuele additionele wensen

E-mail formulier

Neem contact op