Heeft u een voorliefde voor goede wijnen en wilt u graag op smaak-ontdekkingsreis in Georgië? Met regelmaat organiseren wij wijnproeverijen bij ons in de winkel.
Als u wilt serveren wij bij onze fantastische Georgische wijnen ook lekkere (Georgische) hapjes. En mocht daar behoefte aan zijn, dan houden we ook een presentatie over Georgië en haar fantastische wijnen.

Wij bieden een 3-tal standaard pakketten om uit te kiezen. Deze variëren van een standaard introductiepakket tot een premium pakket met een selectie van onze beste wijnen. Er zijn natuurlijk ook combinaties en andere variaties mogelijk, neem daarvoor vrijblijvend met ons contact op. Wij nemen dan graag de mogelijkheden met u door.

Er geldt een minimum van 8 wijnliefhebbers per proeverij. Data en prijzen kunt u op deze pagina vinden.

Evenementen

Heeft u een gelegenheid of evenement, dan willen u natuurlijk graag van dienst zijn om u kennis te laten maken met onze wijnen, lekkere Georgische hapjes of gewoon te voorzien van grotere hoeveelheden fantastische Georgische wijnen. Schroom dan ook niet om met ons contact op te nemen via ons contactformulier, wij staan u graag spoedig te woord!