Restaurant Kozee

‘Het jonge stel Phil Feikes (Chef) en Marjolein de Reus (Gastvrouw) hebben elkaar leren kennen bij Restaurant Merlet* en zijn sindsdien niet meer van elkaars schouder geweken. Culinaire, smaakvolle gerechten en de gastvrije, gepassioneerde service versterken elkaar in hun mooie sfeervolle restaurant’

Sinds september 2016 zijn Phil en Marjolein eigenaren van een mooi restaurant op de Koemarkt in Purmerend. Zij werken met de prachtigste seizoensgebonden producten en geven u graag alle aandacht en service om de heerlijke avond compleet te maken.

Ghvino.nl | Wine and dine Restaurant Kozee Purmerend 30 Juli 2020
Ghvino.nl | Wine and dine Restaurant Kozee Purmerend 30 Juli 2020

Marjolein

Opgegroeid in de horeca, met ouders die de uitbaters van café ’t Torenerf in Zuidschermer zijn, kent zij als geen ander het begrip gastvrijheid. Daarnaast is zij  onder meer manager geweest in het Grand Café Bourgogne in Schoorl en heeft zij (samen met Phil) gewerkt bij Restaurant Stiel in Schagen.

Haar passie is het het blij maken van mensen en zij verwelkomt u dan ook graag in hun restaurant aan de Koemarkt om een mooie culinaire avond te genieten.

Culinaire, smaakvolle gerechten en de gastvrije, gepassioneerde service versterken elkaar in hun mooie sfeervolle restaurant

Phil

Ooit begonnen als leerling-kok bij restaurant de Roode Leeuw in Kolhorn en later onder meer gewerkt bij Linke Loetje in Schagen en Hotel Merlet in Schoorl. Daarnaast heeft hij (samen met Marjolein) gewerkt bij Restaurant Stiel in Schagen.

Inmiddels zwaait hij nu de scepter in de keuken van hun eigen restaurant op de Koemarkt in Purmerend waarmee een droom voor hen uit komt. Zijn passie voor koken en het werken met de mooiste seizoensgebonden producten is een gevoel dat hij graag over brengt.

Ghvino.nl | Wine and dine Restaurant Kozee Purmerend 30 Juli 2020